Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
26
Utorak 21.01.2014.
01:15
J. L. PETKOVIĆ, B. SIMONOVIĆ - Vesti A
Određene sumnje koje je u vezi zločina u pećkom kafiću Panda nedavno posejao vicepremijer Srbije Aleksandar Vučić iznova su, posle više od 15 godina, raskrvarile nezaceljene rane rodbine šestorice mladića zverski likvidiranih u tom masakru i zato energično traže da se konačno skine veo sa te misterije i počinioci izvedu pred lice pravde.
Utorak 21.01.2014.01:36
Sad se sami okrivljujemo, samo je nejasno iz kojih razloga to pojedinci čine i zašto se na tako podmukao način ubija nacionalno biće Srba.
Utorak 21.01.2014.02:13
Zato sto je to nastavak planskog rasturanja Srba i Srbije. U isto vreme verovatno je i sonda za testiranje koliko dubje moze narod da se gurne. Oslobodili su Gnjilansku grupu, nije bilo reakcije, sad idu korak dalje. Nije dovoljno da se Albanci prikazu nevinima, potrebno je da se Srbi prikazu krivima, i sta ces bolje nego nerasvetljeno monstruozno ubistvo Srpskih momaka. Lako je montirati proces, naci "krivce" (koji ce mozda prigodno da se zadese mrtvi, mozda ne), da se Srbima natovari novi greh, i srpski duh gurne dublje u beznadje i apatiju. To je svrha. A glasine koje ovako na rate pustaju je samo tetiranje naroda, da vide koliko daleko mogu da idu .
Utorak 21.01.2014.02:24
Нажалост све је могуће.Ни једна власт до сада нас није уверила у своје праве патриотске намере,чак би се могло рећи да су оне странке за које смо мислили да су патриотске,највише учинили против своје државе и народа.
Utorak 21.01.2014.03:31
To nije tacno. Neko je branio ovu zemlju i narod od agresije NATO. Nije davno bilo, ali ti "patriotske namere" zamisljas valjda u nekom drugacijem obliku, sta li? Ako si, ipak, mislio za patriotske stranke da to jesu, valjda ti je jasno da ove danas koje su "najvise ucinile protiv svoje drzave i naroda" ni na koji nacin nisu TE stranke. Neki ljudi fizicki su ti i isti ljudi, ali njihova politika je danas sasvim suprotna od nekadasnje, pa samim tim cinjenica da su nekada bili patriotske stranke nema znacaja. Umemo li da razlikujemo ponasanje, ili gledamo samo nazive i imena?
Utorak 21.01.2014.09:12
Сомбор је у праву, на српским прострорима не постоје патриотске странке, већ само оне које се тако изјашњавају.
Utorak 21.01.2014.20:16
Ako mislis na ovo danas, poneko bi mozda i prihvatio da DANAS ne postoje autenticne patriotske stranke... ostala su samo prazna imena sa demagoskim predznakom. Doduse, verujem da cak i danas postoje patriotske stranke. Medjutim, Sombor se osvrnuo na sve stranke do danas, znaci misli na sve an blok, sto se po mom skromnom misljenju nikako ne moze prihvatiti. Naveo sam i zasto. Ima li veceg patriotizma od odbrane zemlje i naroda od visestruko jaceg agresora?
Utorak 21.01.2014.03:37
"Nije dovoljno da se Albanci prikazu nevinima, potrebno je da se Srbi prikazu krivima..." "...da se Srbima natovari novi greh, i srpski duh gurne dublje u beznadje i apatiju. To je svrha. A glasine koje ovako na rate pustaju je samo tetiranje naroda, da vide koliko daleko mogu da idu . " Tako je. Da mogu koliko hoces pluseva da ti zabelezim. U par recenica dao si sustinu citavog "slucaja". Vrsna analiza moguce pozadine citave ove monstruozne halabuke... Bravo!
Utorak 21.01.2014.13:59
Nije to visa matematika. Ko ima oci vidi da su srpski politicari u dzepu zapada, ciji je dugorocni cilj da Srbi budu podeljeni, a njihova moc i uticaj na Balkanu svedena na najmanju mogucu meru. Time se odstranjuje pretnja moguceg sirenja ruske interesne sfere u Evropu. To sto su nedavno protestovali protiv turskog svojatnja Kosmeta nije zato sto su najzad iscackali malo rodoljublja iz nosa, nego sto im je zapad to nalozio. Niti zapadna Evropa zeli Turke na Balkanu, niti Ameri da dele Kososvo s njima. Od predaje Kosova, ustvari od predaje Krajine, vise se ne postavlja pitanje ponosa i dostojanstva srpskog naroda. Jedino je pitanje koliko govana mozemo da progutamo pre nego sto nam se zgadi.
Utorak 21.01.2014.01:56
Ако се узме у обзир да је Слободан Милошевић заслужнији за стварање НДХ од Туђмана онда не чуди да је тај усташа био у стању да чини тако страшне ствари.Ако је могао да утиче на прогон крајишких Срба зашто неби и убио тај цвет младости на Космету само да покаже како шиптари чине злочине.Убити своје зарад политичке игре може само тотални идиот или усташа.
Utorak 21.01.2014.02:49
Samo totalni idiot ili ustasa moze zdravo za gotovo da tako ad hoc ovakve pretpostavke proglasi za istinu! A da, pri tom, nema na vidiku ni jednog jedinog dokaza ili bar naznake! Osim, naravno - price.
Utorak 21.01.2014.02:55
Bez uvrede, jer se zaista nadam da ti nisi definitivno poverovao u ovo tek tako, samo na osnovu necije price. Ako jesi, razlozi su u tebi. To je mrznja prema tadasnjoj srpskoj vlasti. A to je i pravi cilj onih koji ovakve price pricaju. Potrebno je temeljno satanizovati i dokrajiciti kredibilitet predsednika S. Milosevica koji se sa svojom zemljom i narodom "drznuo" da pruzi otpor svetskim siledzijama!
Utorak 21.01.2014.03:01
Neverovatno je da u sred najstrasnije NATO propagande za osudu svih srpskih rodoljuba i aboliciju svih siptarskih terorista, neko ko je srpskoga roda moze ovako nesto da napise: "Ако је могао да утиче на прогон крајишких Срба зашто неби и убио тај цвет младости на Космету само да покаже како шиптари чине злочине." (???) Kakva je to logika? "Ako je" i "zasto ne bi"??? Znaci, srpska vlast je morala da ubija Srbe na Kosmetu, jer, eto, nije bilo pobijenih Srba od strane siptarskih zlocinaca! Dajte, ljudi, mislite malo...
Utorak 21.01.2014.03:06
Ova divna, ali nazalost nesrecna Srpkinja, Milena Radevic dala je primer kako treba govoriti u ovim mutnim vremenima: "Tražili smo i tražimo samo istinu o tome ko je pobio naše najmilije, kako ne bi sumnju bacali i optuživali nevine ljude i verovali u svakojake priče." Cak i njena tuga i bol, nisu joj zamracili um, vec je ostala dostojanstvena da kao stena bude tvrda za svaki pokusaj podmetanja napacenom srpstvu u NATO zmijarniku!
Utorak 21.01.2014.09:15
Све је могуће, али ми је нелогично да о томе трбуњају Вучић и Дачић и то баш у овом моменту. Ту нешто смрди.
Utorak 21.01.2014.02:18
A pisac clanka je vec resio da nije potrebna ni istraga, ni optuzba, ni sudjenje, da se ubistvo pripise Srbima? Sreca nasa sto je portal "srpski"...
Utorak 21.01.2014.09:29
случајно у колима синоћ слушам емисију ``Слободна Европа``...како само спикери(Срби) блате и пљују по нама управо на ову тему... згрозио сам се.
Utorak 21.01.2014.14:08
I to nije ni novo, ni slucajno. Sta mislis koja je njihova motivacija? Naravno licni interes. A ko placa da se Srbi blate? Naravno, zapad. Oni nece platiti Hrvatu ili Albancu da blati svoje, jer je cela njihova politika na Balkanu usmerena na marginalizaciju Srba, a deo toga je da druge, manje narode odrze slozne , i protiv Srba. U svakom narodu ima trulezi, ali ono sto ga izvlaci na povrsinu je novac zapada.
Utorak 21.01.2014.07:29
PA ČAK I DA VUČIĆI ZNA 100% DA JE DB-t SRBIJE IZVRŠILA TAJ STRAVIČNI ZLOČIN, NESME DA ISTUPI U JAVNOST DOK ISTRAGA NE DODJE DO DOKAZA.NO OVO JE OČIGLEDNO DA SU NATO ZLIKOIVCI DA BI OPRALI SVOJE DUŠE A PONIZILI SRBE NA NAJGORI MOGUĆI NAČIN NAŠLI PPOGODNO TLO KOD VELEIZDAJNIKA vučića,KOJI MOŽE DA LUPA ŠTA GOD MU PADNE NA PAMET DA IZDAJE I PREDAJE NAS SA KOSOVA TAČIJU, AL SIGURNO JE NIČIJA DO ZORE NIJE GORELA.KOLKO JE SAMO BOLNI ZA TE PORODICE AL vučići NEMA DUŠU PREDAO SE DJAVOLU (NATO ZLIKOVCIMA) TE UDARA SRBINA GDE GA NAJVIŠE BOLI,AL NEKA NAM JE TAKO VIDIMO AL SMO KUKAVICE I NESMEMO U LICE DA KAŽEMO DA JE ZLO ZA SRBE.
Utorak 21.01.2014.07:32
Dosje ,,Žuta kuća se zatvara,, al se otvara ,,Masakr dece,, da li zaista toliko nisko može da se padne.
Utorak 21.01.2014.08:59
Милошевић и Милошевићев гроб је прекривен и биће прекриван свим могућим подлостима и поганштинама али ће ветар историје развејати све то.
Utorak 21.01.2014.09:44
Ovo je sve deo igre da bi Srpska javnost lakse progutala priznanje nezavisnosti Kosova od strane Srbije koje ce se desiti u narednom periodu!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)